Gölyurt İlkokulu
Gölyurt Köyü Gölyurt İlkokulu 230/1 Gerger/ADIYAMAN
0545 2912037

VİZYON

Türkiye ve insanlarımızın geleceği için eğitimli ve eğitime önem veren,laik demokratik ve hukuk devleti ilkelerine inanan,vatanına milletine faydalı evrensel insan haklarına saygılı nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Ülkemizin anayasası ve kanunları ışığında,bölgemizde çağdaş ve modern eğitim sağlamak;bu eğitimi toplumun tüm bireylerine eşitlik ilkesine bağlı kalarak sunmak,Atatürk ilke ve inkılaplarına,demokrasiye özde bağlı,insan haklarına saygılı,ben değil biz diyebilen,ileriyi hedefleyen ve vatanına milletine bağlı bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim 08:30-14:10

Normal Eğitim 08:30-14:10

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 135 km,İlçe merkezine 35 km uzaklıktadır.İlçeye giden yol çok virajlı olduğundan süre olarak uzun sürmektedir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yaklaşık 2000 nüfusa sahip bir bucak merkezidir.Kendisine bağlı 11 mezra bulunmaktadır.Köyde çok sayıda bakkal ve market,fırın,kasap,marangoz,demirci,erkek kuaförü,tuhafiyeci,değirmen,2 adet kahvehane,internet cafe ayrıca kur´an kursu,sağlık ocağı,jandarma karakolu bulunmaktadır.Köy dağlık yapıda olup kışları sert ve kar yağışlı geçmektedir.Köy halkı ZAZA´dır.Tarım ve hayvancılık ile geçim sağlanmaktadır.Köyümüz Malatya,Diyarbakır, Elazığ illeriyle sınırdır.

Proje Çalışmaları

Her Yer Okuma Alanı Projesi, İngilizce Sokağı Projesi, Kütüphane Projesi, Okuma Projesi, Lüzumsuz yanan lambaları kapat projesi, Annelerle el ele projesi,Mektup Gönderme Projesi, Duvarlara Çarpma Projesi, Eğitici Duvar ve Oyun alanları , SİNEMA projesi, Santranç Savaşları Projesi, ŞAİRLER VE YAZARLAR SOKAĞI PROJESİ